Om oss

Om oss

Vi er et ledende finsk selskap innen in vitro-diagnostikk (IVD), etablert i 1974. Vi utvikler, produserer og distribuerer pålitelige og raske diagnostiske tester til behandlingssteder. Vårt mål er å fremme global helse og ha fokus på en effektiv helsetjeneste med nøyaktig og rask diagnostikk. Vi leverer løsninger til bekjempelse av antibiotikaresistens (AMR) som utgjør en stor trussel mot den globale folkehelsen, og har fokus på bærekraftig bruk av antibiotika i primærhelsetjenesten.

Aidian, tidligere Orion Diagnostica, er et finsk selskap innen in vitro-diagnostikk (IVD), etablert i 1974. Vi utvikler, produserer og distribuerer pålitelige og raske diagnostiske tester spesielt til primærhelsetjenesten. Vårt bidrag til global helse er å fremme effektiv helsetjeneste gjennom nøyaktig og rask diagnostikk. For å oppnå dette tilbyr vi innovative løsninger til bruk på behandlingsstedet. Tidlig overvåking av pasienter og pasientnær testing gir verdifulle resultater for helsepersonell i behandlingsbeslutninger.

Produkter av høy kvalitet og pasientsikkerhet er kjerneverdier i vår virksomhet. Vi har ekspertise innen pasientnær analysering og tilbyr en produktportefølje med blant annet diagnostikk av infeksjonssykdommer, forbedret behandling av diabetes og screening av tykktarmskreft. I tillegg leverer vi brukervennlige produkter for hygieneovervåking til bruk på sykehus og industri.

Korrekt bruk av antibiotika i helsevesenet er nøkkelen til bekjempelse av antibiotikaresistens (AMR), en av de største truslene mot global folkehelse. Testing før forskrivning med hurtige og nøyaktige tester på behandlingsstedet, veileder rasjonell forskrivning av antibiotika. Måling av C-reaktivt protein (CRP) er et godt verktøy for økt diagnostisk sikkerhet og veiledende for riktig bruk av antibiotika. Våre produkter kan bidra til bekjempelse av AMR og bærekraftig bruk av antibiotika i primærhelsetjenesten.

Vårt globale fotavtrykk dekker over 60 land. Vårt flaggskip QuikRead go® brukes globalt, og mer enn 60 000 instrumenter er i bruk hos våre kunder. Vi er fullt kompatible med ISO 13485 kvalitetsstandard samt FDA-krav.

Vi har ca. 300 dedikerte ansatte som ønsker å være fremtidsrettet og skape verktøy for et bedre helsevesen. I tillegg til hovedkvarteret vårt i Espoo, Finland, har vi lokale kontorer i 12 forskjellige land: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Polen, Nederland, Belgia, Estland og Kina.

Aidian Company Brochure

Aidian's local offices

Misjon og visjon

  • Misjon
  • Visjon