Om oss

Om oss

Vi er et ledende IVD-selskap og tilbyr våre kunder og partnere de beste løsningene og den beste servicen med fokus på kunder, produkter med høy kvalitet og en tilpasningsdyktig virksomhet. Vi fremmer effektive og uavbrutte helsetjenester ved å utvikle og produsere pålitelige, raske og brukervennlige diagnostiske tester som kan utføres på behandlingsstedet.

Vi er et finsk IVD-selskap med nærmere 50 års erfaring innen utvikling og produksjon av pålitelige, raske og brukervennlige diagnostiske tester, først og fremst til primærhelsetjenesten. 

Vi tilbyr våre kunder de beste løsningene gjennom våre produkter, kundefokus og vår tilpasningsdyktige virksomhet. Vi har sterk tro på hva vi kan få til, og målet er å levere fleksible løsninger som dekker den enkelte kundes behov. 

Vi har 300 engasjerte medarbeidere som ønsker å være i front innen utvikling av verktøy for bedre helsetjenester. Ved hjelp av en korrekt behandlingsbeslutning bidrar vi til å håndtere en av de største truslene mot helsen i verden, antibiotikaresistens hos mikrober. 

I tillegg til hovedkvarteret i Espoo i Finland har vi lokale avdelinger i 12 ulike land: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Polen, Nederland, Belgia, Estland og Kina.

Vi er mer fokusert enn noen gang på å få selskapet til å vokse og utvikle produkter som dekker etterspørselen hos kundene våre, nå og i fremtiden.

Vi er til stede i over 60 land. Vårt flaggskip, QuikRead go®-produktene, brukes over hele verden, og nærmere 60 000 instrumenter er levert. Vi oppfyller kvalitetsstandarden ISO 13485 og FDAs krav fullt ut.

Verdier, oppgave og mål

  • Verdier
  • Oppgave
  • Mål